Rólunk

 

Bakonyalján működő, családi vállalkozásként igyekszünk a legjobb minőséget előállítani, hogy a tyúkbarát róka ajánlására méltóak legyünk. 🙂 Több mint húsz éve vagyunk jelen a magyar piacon, ismertségünk és népszerűségünk folyamatosan nő. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink tisztában legyenek azzal, hogy állatbarát terméket tesznek kosarukba, amikor mélyalmos, szabadtartásos tojóink tojásait választják.

A Fuchs mélyalmos és szabadtartásos tojásaink, amit sokan csak „rókás tojásként” emlegetnek a legnagyobb áruházláncok polcain is megtalálhatóak. Évente több tíz millió tojást értékesítünk. Bár a tojás előállításnak a legolcsóbb módja a nagyüzemi, ketreces tartás, ezzel szemben az állatbarát körülmények, az állat jóllét és a tojások kiváló minősége számunkra kiemelkedő jelentőségű. Tojótelepeinken ma a legmodernebbnek számító mélyalmos és szabadtartásos technológiákat működtetjük. Ez azt jelenti, hogy a tojók nem szűk ketrecekben, hanem egy tágas térben élnek. Ülőrudak és fészkelőhelyek állnak rendelkezésükre, így szabadabb a mozgásuk, kedvükre kapirgálhatnak, szemben ketrecben tartott társaikkal. Sőt szabadtartásos telepünkön 11 hektáros legelő is áll tyúkjaink rendelkezésére.  

Bár ezek a technológiák drágábbak, de megfelelnek az uniós szabályoknak. Büszkék vagyunk rá, hogy a Fuchs márkanevű tojásokat bárki bátran leemelheti a polcról, akiknek fontosak az állattartási szempontok.

A madarak speciális, gyógynövényeket is tartalmazó takarmányt kapnak, ez garantálja, a szükséges fehérje-, vitamin- és ásványi anyag bevitelt. Tisztában vagyunk azzal ugyanis, hogy a tyúkok tartási körülményei mellett, táplálkozásuk határozza meg a termelt tojások minőségét, éppen ezért a takarmány kiválasztásánál a minőség, a tartalom az árnál fontosabb szempont számunkra.

Elhivatottan törekszünk arra, hogy a gazdaságos, állatbarát, környezetbarát technológiák ötvözésével, valamint speciális takarmányozási rendszer alkalmazásával, magas biológiai értékű tojások kerüljenek az Önök asztalára.

Kiszerelések:

30 db-os fóliázott tálca L, M méret

10 db-os etikettes papírdoboz L, M méret

2x 6 db-os etikettes papírdoboz L, M méret

6 db-os etikettes papírdoboz L, M méret

6 db-os etikettes papírdoboz L, M méret (szabadtartásos)