Rólunk

FUCHS RÓLUNK

Bakonyalján működő, családi vállalkozásként igyekszünk a legjobb minőséget előállítani, hogy a tyúkbarát róka ajánlására méltóak legyünk 🙂  Több mint tíz éve vagyunk jelen a magyar piacon, ismertségünk és népszerűségünk a tudatos, állatbarát vásárlás terjedésével együtt, folyamatosan nő. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink tisztában legyenek azzal, hogy állatbarát terméket tesznek kosarukba, ha a mélyalmos tojásainkat választják.

A Fuchs mélyalmos tojásunk, amit sokan csak „rókás tojásként” emlegetnek a legnagyobb áruházláncok polcain is megtalálható, évente 60-70 millió tojást értékesítünk. Bár az előállításnak a leghatékonyabb módja a nagyüzemi, ketreces tartás, az állatbarát körülmények és a jó minőség a számunkra kiemelkedő jelentőségű, így nálunk a ma legmodernebbnek számító mélyalmos technológia működik. Ez azt jelenti, hogy a tojók nem szűk ketrecekben, hanem egy tágas térben élnek. Ülőrudak és fészkelőhelyek állnak rendelkezésükre, így szabadabb a mozgásuk, kedvükre kapirgálhatnak, szemben ketrecben tartott társaikkal. Sőt ebben az úgynevezett madárházas rendszerben még repkedni is van módjuk az állatoknak.

A szabadtartással szemben telepeinken nem mehetnek ki a tyúkok az épületből, ennek oka elsősorban Állategészségügyi megfontolás.

“Évente 60-70 millió tojást értékesítünk.”

Bár ez a technológia drágább, de megfelel az uniós szabályoknak, állat- és környezetbarát. Büszkék vagyunk rá, hogy a Fuchs márkanevű, rókás tojásainkat bárki bátran leemelheti a polcról, akinek fontosak ezek a szempontok. 

A madarak speciális takarmányt kapnak, ez garantálja, hogy a szükséges fehérje-, vitamin- és ásványi anyag bevitelt. Tisztában vagyunk azzal ugyanis, hogy a tyúkok tartási körülményei mellett, táplálkozásuk határozza meg a termelt tojások minőségét, éppen ezért a takarmány kiválasztásánál a minőség az árnál fontosabb szempont számunkra.

“A madarak speciális takarmányt kapnak, ez garantálja, hogy a szükséges fehérje-, vitamin- és ásványi anyag bevitelt.”

A róka tudja milyen a jó tojás :), a folyamatosan bővülő, fejlődő cégünknél dolgozó szakemberek pedig biztosítják, hogy mindig a legjobb minőség kerüljön vásárlóink asztalára. 

Kiszerelés amiben kapható: 

30 db-os fóliázott tálca L, M méret
10 db etikettes papírdoboz L,M méret 
6 db-os etikettes papírdoboz L,M méret 
2x 6 db-os etikettes papírdoboz L,M méret